Facebook Pagina Noorddijk
Autobedrijf Noorddijk bestaat 50 jaar!
Bekijk onze occasions
Afspreken
Contact

Autobedrijf Noorddijk

 


Op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto?


Bij Automobielbedrijf Noorddijk bent u aan het juiste adres. Met passie voor auto’s en het merk Volkswagen in het bijzonder  staan wij voor u klaar aan de Elektraweg 1, in Maassluis. Als aftersalespartner weten wij alles van Volkswagen en Audi, maar ook voor auto’s van andere merken, welk merk dan ook, kunt u bij ons terecht.

 

Onze geschiedenis


In 1967 zijn we begonnen aan de Noorddijk, vlakbij onze huidige locatie. Dit verklaart ook meteen onze naam. Twee jaar later vestigden we ons aan de Noordvliet, waar we ruim 25 jaar gezeten hebben. In eerste instantie richtten we ons vooral op Audi en een paar jaar later kwam daar Volkswagen bij. Halverwege de jaren negentig zijn we verhuisd naar de P.J.Troelstraweg waar we ruim 10 jaar hebben gezeten. Daar groeiden we uit onze voegen, wat voor ons een goede reden was de huidige werkplaats aan de Nijverheidstraat 2, in 2009 te betrekken. Weer een jaar later hebben we ook de showroom verhuisd naar de huidige locatie aan de Elektraweg 1, in Maassluis.

 

Noorddijk, een begrip in de wijde omgeving

 

Met een leuk team van vakmensen hebben we Noorddijk tot een begrip gemaakt in Maassluis e.o. Deskundigheid, service en vakmanschap is de combinatie die ons een betrouwbaar bedrijf maken. Veel van onze klanten zijn dan ook al jaren klant bij ons.

Kom gerust eens even langs in onze showroom. De koffie staat klaar !

Zoeken

Nieuwsberichten

Volkswagen vakantiecheck
Je gaat goed voorbereid op vakantie met de Volkswagen vakantiecheck. Jouw auto wordt dan...
Airco onderhoudsbeurt inclusief geurbehandeling
Waarom airco onderhoud? Voorkom schade! Te weinig koudemiddel kan schade toebrengen aan...

Automobielbedrijf Noorddijk BV

Elektraweg 1

Maassluis

T. 010-5912000

Privacyverklaring

E: info@autonoorddijk.nl

Sitemap

Webbol Internet Marketing Vlaardingen