Onderhoud

Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Daarom kunt u bij Automobielbedrijf Noorddijk terecht voor reparatie en onderhoud aan alle merken.

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Plan dan online een afspraak bij ons in. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak inplannen via 010-5912000. Zo kunt u weer vele veilige kilometers vooruit!

onderhoud.jpeg

Blijf mobiel bij Automobielbedrijf Noorddijk
Omdat wij begrijpen dat mobiliteit belangrijk voor u is zorgen wij dat u altijd weer snel op weg bent. Voor kleine reparaties kunt u gewoon langsrijden zonder afspraak. Kortom, wij bieden alles voor uw auto onder één dak tegen betaalbare prijzen.

Fabrieksgarantie
Mocht uw auto nog in de fabrieksgarantie vallen dan is dat geen probleem. Zodra uw auto in onderhoud is bij een BOVAG-onafhankelijk autobedrijf blijft de fabrieksgarantie gewoon intact! Dat geldt ook als u uw nieuwe auto elders heeft gekocht en het onderhoud door ons laat uitvoeren.