Ons bedrijf

Bij Automobielbedrijf Noorddijk Maassluis houden we van auto’s en weten we echt alles van de merken Volkswagen en Audi, maar ook andere merken hebben geen geheimen voor ons. U kunt bij ons dan ook altijd rekenen op gedegen advies en uitstekende service van onze gediplomeerde verkopers en monteurs.

Klantvriendelijkheid, kwaliteit, eerlijk advies en gastvrijheid staan bij ons voorop. Met een leuk team van vakmensen hebben we ons autobedrijf tot een begrip gemaakt in Maassluis, Vlaardingen en omgeving. We prijzen ons gelukkig met een vaste klantenkring die nog steeds groeit. Dat geeft een goed gevoel en is de basis van ons autobedrijf. Voor ons is elke werkdag steeds weer een uitdaging om het nog beter te doen.

onsbedrijf.jpeg

Historie
In 1967 is het autobedrijf begonnen aan de Noorddijk, vlakbij onze huidige locatie. Dit verklaart ook meteen onze naam. Twee jaar later vestigden we ons aan de Noordvliet, waar we ruim 25 jaar gezeten hebben. In eerste instantie lag onze focus voornamelijk op het merk Audi en een paar jaar later kwam Volkswagen daarbij.

Halverwege de jaren negentig zijn we verhuisd naar de P.J. Troelstraweg. Op deze locatie hebben we ruim 10 jaar gezeten, maar groeiden we uit onze voegen. Dit was voor ons een goede reden om in 2009 de huidige werkplaats aan de Nijverheidstraat 2 te betrekken. In 2010 hebben we ook de showroom verhuisd naar de huidige locatie aan de Elektraweg 1 in Maassluis.

BOVAG
Ons bedrijf is lid van de BOVAG, waardoor u zeker bent van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan ook blijven voldoen.